A 14:00 óráig leadott Budapest területén belüli rendelést a következő munkanapon szállítjuk!
Pest megyei és vidéki kiszállítás 1-3 munkanap.
INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000 FT FELETT!

Szállítási feltételek

   Szállítási módok és költségek:


1.     Személyes átvétel: ingyenes, helyszín: Duna Plaza Foxpost csomagautomata előtt (metro szint), előre egyeztetett időpont alapján. Átvétel előre fizetéssel (átutalás vagy online bankkártyás fizetés) vagy készpénzzel a helyszínen lehetséges hétköznapokon.

2.     Eladó általi szállítás: Eladó a termék megrendelését követő munkanapon 8-17 között szállítja ki Budapest területén belül 1190 Forint (bruttó) áron. Budapest területén kívül GLS csomagszállító cég szállítja ki a mindenkori díjszabályaiknak megfelelő összegért.

3.     Futárszolgálat: Eladó a terméket a termék megrendelését követő napon adja fel futárszolgálat igénybevételével (GLS). Eladó a küldemény feladásának napján e-mailben ad értesítést a küldemény feladásáról és a küldemény azonosítóiról.

4.    GLS Csomagpont: A szolgáltatás megrendelésével GLS CsomagPontba is kérhető az első kiszállítás. A GLS SMS-ben tájékoztatja a címzettet arról, hogy a csomagja megérkezett a GLS CsomagPontba.

 

A GLS Hungary Kft. (Székhelye: 2351 Alsónémedi, GLS Európa u. 2., Adószáma: 12369410-2-44) futárszolgálattal történő kézbesítés a vállalkozás mindenkori díjszabása szerint történik.

 

Az Eladó a szállítás pontos költségéről a megrendelés visszaigazolása során tájékoztatja a Vevőt.